De Klussenier Peter van Oirschot
De Klussenier Peter van Oirschot

Bergstraat 96
5051 HD Goirle

Dien uw offerte-aanvraag in   

013 822 89 02
06 3152 5391
petervanoirschot@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 62544594

Even voorstellen

Mijn naam is Peter van Oirschot, ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Woont u in de omgeving van Goirle en Tilburg? Dan kunt u mijn klusbedrijf inschakelen voor alle klussen en verbouwingen in en om het huis.

Mijn loopbaan startte bij een klein bouwbedrijf waar ik letterlijk alles heb geleerd wat met bouwen en verbouwen te maken heeft, vanaf het uitzetten van de fundering, het bewapenen en storten tot aan het afhangen van deuren. Met deze stevige basis kwam ik na een aantal jaren bij een groter bouwbedrijf terecht. Ik heb mezelf opgewerkt van leerling timmerman tot uitvoerder. Privé heb ik ook al menig verbouwing opgeleverd. Ik ben erg trots op de verbouwing van onze huidige woning. Deze woning, bouwjaar 1910, heb ik compleet gestript, bewoonbaar gemaakt en naar onze smaak ingedeeld, uiteraard met behoud van de authentieke kenmerken.

Wegens economische redenen werd ik gedwongen op zoek te gaan naar een andere baan. Wetende wat mijn ervaring en kennis is, op zowel organisatorisch als op praktisch gebied, was het opstarten van mijn eigen klusbedrijf een logische keuze. Ik ging op zoek naar advies en kwam zo bij de franchiseorganisatie De Klussenier terecht.

U kunt bij mij terecht voor alle werkzaamheden op het gebied van bouw en verbouw. Timmerwerk en het plaatsen van keukens en badkamers zijn één van mij specialiteiten. Ook metselwerk, het realiseren van een ouderwetse schoorsteen mantel, het plaatsen van dakkapellen, tegelwerk en alle renovatie- en onderhoudswerkzaamheden behoren tot de mogelijkheden. Ook voor klussen van kleiner formaat ben ik de vakman die u met een gerust hart kunt bellen, denk hierbij aan laminaat leggen, lekkende kranen, een deur die klemt, een nieuwe poort hangen, tuinhuisjes plaatsen etc.

Ik ben een veelzijdig vakman en daarom doe ik bijna alles zelf, dit betekent voor u als klant dat ik dagelijks op de klus aanwezig ben. Bij grotere projecten kan ik collega Klusseniers vragen om een handje te helpen. Toch blijf ik uw enige aanspreekpunt. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden in uw situatie. Net zoals mijn collega’s ontvangt u een vrijblijvende offerte, reken ik geen voorrijkosten en u ontvangt 12 maanden garantie.

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op. Kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf in Goirle op www.klussenierpetervanoirschot.nl.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...